Splinter Cell Magyarország

Archívum

Összegzésben...

2011.11.02. 23:08 treast (törölt)

 Mint azt már tudjuk a Splinter Cell 6 készül. A játékipar egyik legszebbje Jane Raymond és a torontói srácok dolgoznak a projekten. 

Továbbá még májusban kiszivárgott egy kémfotó a játékról amin egy hangstúdió látszik a játék menüjével és egy "SC:6" logóval. Ezeken felül tisztán kivehető egy "Broken Arrow" felirat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezek után a Ubisoftnak lépnie kellett, sajnos az idei E3-mon nem képviseltette magát a játék, de egy pár perces videót még így is kaptunk, bár ez nem tartalmaz túl sok újdonságot mindenképp több a semminél.

A készítők hallgatnak, a játékoson tűkön ülnek, mindenki reménykedik. Reménykedik abban hogy 2012 elején már a kezükbe vehetik a legenda hatodik felvonását. Sajnos az én véleményem szerint a 2012-es E3-nál hamarabb semmiképp nem játszhatunk majd Sam Fisher legújabb kalandjaival, ugyanis egy ilyen reklámlehetőséget igencsak butaság lenne kihagyni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://splintercell.blog.hu/api/trackback/id/tr913349136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crash 2012.01.25. 22:50:59

Üdv. úgy látom megint felavatom az oldalt egy első kommenttel. ugyanis elvesztettem a fonalat rendesen, hogy van akkor most ez? ez az oldal még jó régen volt amikor tele volt rakva az összes résszel, leírással, infóval, majd egy hatalmas kihagyás után egy "fixer" nevű fickó kreált pár bejegyzést blog formátumban. aztán nem tudom, biztos az is megszűnt, így most te kezdtél neki szerkeszteni? mit tudsz ezekről? egyébként éppen azért ugrottam fel mert utána akartam nézni a regényeknek hogy mik vannak összesen, + ezek közül magyar nyelven :D
süti beállítások módosítása